Bouwkundig teken & adviesbureau

Wie zijn wij

Bij Tekenkamer Vissers werken ervaren en gemotiveerde tekenaars / werkvoorbereiders samen aan het tot stand brengen van kwalitatief hoogstaand tekenwerk.

Wij hebben daarbij een grote affiniteit met prefab bouwdelen en hebben vooral op het gebied van (prefab) dakconstructies veel specialistische kennis in huis. Door deze kennis reeds bij het ontwerp aan te wenden kunnen zowel in het tekentraject als in de bouwfase veel kosten en tijd bespaard worden.

Voor het verzorgen van vergunningsaanvragen voor nieuwbouw en verbouw werken we vooral regionaal. Voor het uittekenen van (prefab) dakconstructie werken we landelijk en regelmatig zelfs ook aan projecten buiten onze landsgrenzen. Tekenkamer Vissers is als zelfstandig teken- en adviesbureau gevestigd in het hoofdkantoor van Kingspan Unidek B.V. te Gemert, leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren.

Met onze moderne tekensoftware zoals AutoCad(Architecture), HSB-CAD en Revit wordt een project virtueel in 3D uitgewerkt, hiermee wordt een ontwerp gevisualiseerd en worden de faalkosten sterk gereduceerd.

Greep uit onze diensten

  • Bouwkundige tekenkameropdrachten
  • Verzorgen vergunningsaanvraag
  • Werktekeningen
  • Legplannen
  • Enz.
alle diensten

Contact

Tekenkamer Vissers
Scheiweg 66
5422 VK Gemert

T  0492 37 84 35
E  pv@tekenkamervissers.nl